Exotic beach
Exotic beach

Dubai - paradisul opulent

Dubai, unul dintre cele șapte emirate ale Emiratelor Arabe Unite, este renumit pentru arhitectura sa futuristă, luxul extravagant și inovațiile tehnologice de vârf. Orașul impresionează prin clădiri iconice precum Burj Khalifa, cea mai înaltă structură din lume, și Burj Al Arab, hotelul emblematic în formă de velă. Vizitatorii pot explora mall-uri vaste, precum Dubai Mall, care oferă nu doar cumpărături de lux, ci și experiențe inedite, cum ar fi acvariul gigantic și patinoarul interior. De asemenea, Dubai oferă o gamă variată de activități, de la safariuri în deșert și sporturi nautice, până la evenimente culturale și culinare rafinate. Orașul îmbină tradiția arabă cu modernitatea, creând o destinație fascinantă și diversificată pentru turiști din întreaga lume.

Sejur de vis în Dubai

 

Cere ofertă personalizată!


Cum îți poți petrece un sejur inedit în Dubai?

Un sejur inedit în Dubai poate combina explorarea orașului futurist cu experiențe culturale, aventuri în deșert și relaxare pe plajele luxoase. Iată un itinerariu pentru a petrece un sejur memorabil în această metropolă vibrantă:

🌃 Vizită la Burj Khalifa: Urcă la etajul 148 al celei mai înalte clădiri din lume pentru priveliști panoramice asupra orașului.

🛍 Explorare la Dubai Mall: Petrece timp la cel mai mare mall din lume, unde poți vizita Acvariul și Grădina Zoologică Subacvatică, precum și patinoarul interior.

⛲ Spectacolul Fântânilor din Dubai: Bucură-te de spectacolul de apă și lumină la baza Burj Khalifa.

🍴 Cină la un restaurant gourmet: Încheie ziua cu o cină la unul dintre restaurantele de top din Dubai, cum ar fi Atmosphere din Burj Khalifa.

🏜 Safari în deșert: Participă la un safari cu jeep-ul prin dunele de nisip, urmat de sandboarding și o plimbare cu cămilele.

🛥 Croazieră pe Dubai Creek: Participă la o croazieră pe Dubai Creek într-o dhow tradițională, admirând priveliștile orașului vechi și nou.

🏄🏻 Sporturi nautice: Participă la activități precum jet ski, parasailing sau scufundări în apele calde ale Golfului Persic.

Acest itinerariu oferă o combinație de explorare urbană, aventuri în natură și momente de relaxare, asigurându-ți un sejur inedit și plin de experiențe diverse în Dubai.

Activități opționale în Dubai

Vizită la Burj Khalifa

Detalii

Vizită la Burj Khalifa

Urcă la etajul 148 al celei mai înalte clădiri din lume pentru priveliști spectaculoase asupra orașului.

Safari în deșert

Detalii

Safari în deșert

Participă la un safari cu jeep-ul prin dunele de nisip, urmat de sandboarding, plimbări cu cămilele și o cină tradițională beduină.

Croazieră pe Dubai Creek

Detalii

Croazieră pe Dubai Creek

Bucură-te de o croazieră pe Dubai Creek într-o dhow tradițională, admirând priveliștile orașului vechi și nou.

Vizită la Muzeul Dubai

Detalii

Vizită la Muzeul Dubai

Explorează istoria și cultura Emiratelor Arabe Unite la acest muzeu situat în Fortul Al Fahidi.

Shopping la Dubai Mall și Mall of the Emirates

Detalii

Shopping la Dubai Mall și Mall of the Emirates

Petrece timp în cele mai mari și luxoase mall-uri din lume, unde poți face cumpărături, vizita atracții precum acvariile și pistele de schi interioare.

Excursie la Palm Jumeirah

Detalii

Excursie la Palm Jumeirah

Explorează această insulă artificială, vizitează hotelul Atlantis și parcul acvatic Aquaventure.

Vizită la Miracle Garden

Detalii

Vizită la Miracle Garden

Explorează grădina impresionantă cu milioane de flori aranjate în forme spectaculoase.

Tur cu elicopterul deasupra Dubaiului

Detalii

Tur cu elicopterul deasupra Dubaiului

Bucură-te de o perspectivă aeriană asupra orașului și a insulelor artificiale, inclusiv Palm Jumeirah și The World.